Home » In de badkamer een spagevoel creëren? Zó doe je dat!

In de badkamer een spagevoel creëren? Zó doe je dat!

Je kunt er in je eigen badkamer namelijk veel aan doen om een ultiem spagevoel te creëren. Dít zijn de beste tips.

Het is heerlijk om regelmatig naar een spa toe te gaan. Hier kom je helemaal tot rust, in het comfortabele water en in de sauna. Het liefst wil je dat gevoel elke dag ervan. En dat kan! Je kunt er in je eigen badkamer namelijk veel aan doen om een ultiem spagevoel te creëren. Dít zijn de beste tips.

Luxe verzorgingsproducten

De makkelijkste manier om een spagevoel op te wekken? Haal luxe verzorgingsproducten in huis. Gelukkig heb je veel om uit te kiezen. Denk aan de badkamerproducten van Rituals: ze zijn niet voor niets zo geliefd. Ook voedingsrijke crèmes en lotions zijn welkom om te gebruiken bij je beauty routine. Ken je de mooie producten van La Mer al? Probeer zeker eens iets nieuws uit, want het past bij het spagevoel om je zintuigen te prikkelen.

Geurbeleving

Over het prikkelen van de zintuigen gesproken! Dit is heel belangrijk voor dat spagevoel. Denk maar eens aan een dag in een spa: waarschijnlijk komt er direct een herinnering omhoog van een lekkere geur. Zorg dus ook voor een goede geurbeleving in eigen badkamer. Dit lukt al deels met de juiste verzorgingsproducten, zoals badschuim in je favoriete bloemsoort. Maar er is nog meer om aan te denken. Zet geurstokjes in de badkamer neer. Of steek geurkaarsen aan. Zo kun je ook het licht uitdoen, wat de badkamer direct een stuk sfeervoller maakt.

Bad in de badkamer

Heb je een bad in de badkamer? Dat is perfect voor het spagevoel. Laat het bad vollopen met zout, sop of foam – en ga er het liefst urenlang in zitten. Heb je geen bad ingebouwd in de badkamer? Dan is er gelukkig iets anders om aan te denken: haal een opblaasbaar bad in huis. Het klinkt wat gek, maar het is er echt te vinden en zelfs heel populair. Je moet er wel even een hoekje voor vrijmaken, maar dit is het absoluut waard.

Regendouche

Is het toch geen optie om in bad te gaan zitten? Een lange douche nemen is ook absoluut ontspannend. Voor een waar spagevoel is het aan te raden om een regendouche in de badkamer te installeren. Dat biedt zoveel comfort! Ben je bang dat er dan veel meer water verloren gaat? Geen zorgen: er zijn vandaag de dag ook waterbesparende regendouches te vinden. Wát een slimme uitvinding.

Zachte handdoeken en badjassen

Als je handdoeken of badjassen huurt bij de spa, merk je dat deze altijd lekker zacht zijn. Dit is thuis dus tevens essentieel. Gebruik bijvoorbeeld wasverzachter bij het wassen. Het maakt zeker een verschil.

Sauna in huis

We sluiten af met een klapper: installeer een sauna in huis. We geven het toe, dit blijft wellicht enkel bij een droom. Maar mocht je er de ruimte voor hebben, bijvoorbeeld op zolder of in het tuinhuisje, is het wel iets om aan te denken. Een infraroodsauna kan namelijk vrij eenvoudig worden geïnstalleerd thuis. Misschien moet je dat gewoon maar doen! Waarom niet?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond