Home » Apple-devices die óók kindvriendelijk zijn

Apple-devices die óók kindvriendelijk zijn

Kinderen groeien op met technologie. Er komt een punt waar je als ouder toch moet zwichten. Maar welke Apple devices zijn dan kindvriendelijk?

Kinderen groeien op met technologie. Waar vroeger onbezorgd met lego, een voetbal en krijt werd gespeeld, willen de kids vaak nog maar één ding: een smartphone of tablet! En zeg maar eens nee tegen je kind als je dit soort devices zelf ook dag in dag uit gebruikt en als meerdere vriendjes inmiddels ook al van zo’n apparaat gebruikmaken. Er komt een punt waar je als ouder toch moet zwichten. Maar welke devices zijn dan kindvriendelijk?

iPhone 7 Plus

Een smartphone is een handig hulpmiddel om als ouder in contact te blijven met je kinderen. Zo’n goede eerste smartphone is de iPhone 7 Plus refurbished. Deze iPhone heeft een wat groter schermformaat. Dat is gemakkelijk te bedienen door kinderen en is groot genoeg voor spelletjes spelen en filmpjes kijken. De iPhone 7 Plus is uitgebracht in 2016. Al wat ouder dus, maar wél nog altijd uitstekend te gebruiken én betaalbaar, zéker als je kiest voor de refurbished-variant.

iPad Mini 4

Pakken de kinderen thuis vaker je smartphone of tablet dan je lief is? Dan is een iPad aanschaffen voor de kinderen wellicht een goede optie. De refurbished iPad Mini 4 is voor kleinere kinderen een hele goede keuze. Zo’n iPad is nét wat groter dan een smartphonescherm, maar niet zo overdreven groot dat de kleine kinderhandjes er niet meer mee overweg kunnen. De iPad Mini 4 is perfect voor filmpjes kijken en spelletjes spelen en omdat de tablet compact en licht van gewicht is, kunnen de kids hem overal gebruiken.

iPad 2018

Zijn de kinderen al wat groter? Of maken meerdere kinderen in het huishouden intensiever gebruik van de tablet? Dan is een grotere, krachtigere iPad aangeraden, want dan zijn de mogelijkheden wat uitgebreider. Je kunt in dat geval de refurbished iPad 2018 kopen, een tablet die met oog voor budget is ontworpen en die je óók met Apple Pencil kunt gebruiken. Dit is een stylus pen waarmee je kunt teken, schetsen en schrijven op het beeldscherm. Deze iPad is dus een tablet, notitieboek en tekenboek in één. Daar houd je de kinderen wel even zoet mee!

Ouderlijk toezicht instellen

Leuk en aardig, al die slimme apparaten, maar je wilt natuurlijk de schermtijd enigszins beperken. Ook is er genoeg online content te vinden die niet voor kinderoogjes bestemd zijn. Weet dat je bij Apple beperkingen kunt instellen, zodat bepaalde functies en apps niet gebruikt kunnen worden. Zo kun je voor de internetbrowser en YouTube leeftijdsbeperkingen instellen, voorkomen dat kinderen zelf apps kunnen downloaden en andere aankopen kunnen doen en is zelfs dagelijkse tijdslimieten voor appcategorieën instellen mogelijk. Met dit ouderlijk toezicht voorkom je dat kinderen verslaafd raken aan het apparaat of ongewenste activiteiten uitvoeren.

Kies refurbished

Een goede iPhone of iPad hoeft niet duur te zijn. Er zijn veel refurbished aanbieders waar je voor een fractie van de nieuwprijs een goed Apple-apparaat kunt kopen. Forza is zo’n aanbieder. Je kunt er bijna elk apparaat kopen met 2 jaar garantie en gratis oplader. Zij beschikken over een door de overheid erkend kwaliteitskeurmerk, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare aankoop.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond