Home » Mijlpaalkaarten 2.0

Mijlpaalkaarten 2.0

NoNo cards

Baby mijlpaalkaarten. Van het eerste hapje, de eerste keer zitten tot de 1e verjaardag vieren. Er is van alles vast te leggen met een bijbehorend kaartje. Er zijn inmiddels zoveel verschillende merken die een setje op de markt hebben gebracht. Eerlijk? Ik vind ze nogal zoetsappig en dertien in een dozijn. Dat moet toch anders kunnen?! Gelukkig wel!

NoNo cards | Because YesYes is too easy

Het moederschap is nu eenmaal niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Naast de roze wolkjes die er wel degelijk zijn, is het soms hele dagen plakken met een kind die niet neergelegd wil worden. In je leuke jurkje ondergespuugd worden. Of wat dacht je van een kind dat zich helemaal onder heeft gepoept net op het moment dat hij frisgewassen in zijn schone goed is gehesen. Dat hoort er ook bij! Gelukkig heeft NoNo cards dat goed begrepen. Als je mij op Instagram volgt zie je regelmatig één van deze hilarische kaarten voorbij komen. Al worden de kommer en kwel momenten met deze kaarten met een dikke vette knipoog vastgelegd, er is ook heus wel aan de reguliere happy moments gedacht. Wat dacht je van een kaart voor als de kinderbijslag is gestort. Voor sommigen is dat shoptime! Of als je peuter kind eindelijk een keer heeft doorgeslapen. Regulier, maar nog steeds niet afgezaagd dus! Een setje van 30 kaarten kost €19,95 en is onder andere hier te bestellen.

NoNo cards papa heeft mij aangekleed

NoNo cards - Vanaf vandaag slaap ik door

NoNo cards

Ik heb een Ideefje

Baby’s, baby’s en baby’s! Dat is waar het om draait bij mijlpaalkaarten. Toch?! Mis! Samen met Anke (Ankepanke) heeft Eefje (Ideefje) een setje kaarten ontwikkeld voor ondernemers. Ik vind dat een geniaal idee. Ik ben geen ondernemer, maar ik kan me zo voorstellen dat het bloed zweet en tranen kost om een droom na te jagen. Om van je droom een werkelijkheid te maken. Je eerste visitekaartjes die binnen komen. Misschien wel meteen een eigen werkplek. Dat zijn toch wat je noemt mijlpalen. Het moment waarop je jezelf voor het eerst kan uitbetalen of dat het zelfs zo goed gaat dat je iemand in dienst kan nemen. Momenten om bij stil te staan. Momenten om te vieren zijn dat. Gelukkig kan dat nu ook met deze Succesmijlpaalkaarten. Voor €8,95 heb je al een setje. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar mail@ideefje.nl. Of je doet mee met de winactie die momenteel gaande is. 

#winactie Ideefje bestaat 5 jaar en daarom geef ik een set ‘Maak het verschil met je succes’ #mijlpaalkaarten voor #ondernemers weg! 20 selfiekaarten om al je grote en kleine successen mee te vieren t.w.v. € 8,95 Wat moet je doen om te winnen? 1. Volg me op Instagram (@eefjevanideefje) 2. Regram deze foto, tag mij daarin en gebruik de hashtag #5jaarideefje 3. Extra bonuspunten als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief via de link in mijn profiel. Ik maak de winnaar bekend op dinsdag 19 juli. Toi toi toi! P.s. Deze mijlpaalkaarten heb ik samen met Anke van @ankepanke ontwikkeld. Wij vinden dat je heel trots mag zijn op alle dingen die je met je #bedrijf bereikt. Deze kaarten zijn een mooie reminder voor jezelf en een opsteker voor als je eens een baaldag hebt. Deze actie loopt tot dinsdag 19 juli, 18.00 uur. Daarna wordt de winnaar geloot (de winnaar ontvangt persoonlijk bericht) Meedoen mag vanaf 18 jaar. Je moet woonachtig zijn in België of Nederland. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deze #giveaway is niet gesponsord of opgezet door Instagram, Instagram is volledig vrij van verantwoordelijkheid van deze giveway. #eefjevanideefje #maakhetverschilmetjesucces #feest #vierjesucces

Een foto die is geplaatst door Eefje Verhagen (@eefjevanideefje) op

Klein, maar fijn | mijlpaalkaarten voor premature baby’s

Een premature baby is zeker niet dertien in een dozijn. De gangbare mijlpaalkaarten gaan heus toepasbaar zijn een keer. Maar die eerste tijd dan? Die eerste bijzondere en soms ook angstige tijden met je prematuurtje. Volgens mij is het echt leven van mijlpaal naar mijlpaal. Van in de couveuse tot het ziekenhuis verlaten kun je vastleggen met bijpassende kaarten. Poepen is normaal toch? Voor een premature baby kan deze simpele handeling al een mijlpaal zijn. Voor het eerst verzorgd worden door papa en mama, lekker buidelen of gewoon kleertjes aan kunnen. Bijzondere momenten om trots vast te leggen. Een setje van deze kaarten kost €15,99 en is te koop bij deze webshop voor premature baby artikelen.

Oei, ik groei! | Een sprongetje er bovenop

Nu raak je misschien in de war van deze hekkensluiter. Vooroordelen zijn het, kan ik je vertellen. Ik had ze zelf althans wel. De Oei, ik groei! heeft in mijn ogen een ietwat stoffig imago. Dat komt misschien omdat ze al een tijdje meegaan en een soort van rots in de branding zijn voor velen. Een lieve oma die tegen je zegt: “Het komt goed mijn kind. Ooit!” Laten nu juist zij een toch wel hip setje kaarten hebben uitgebracht. Wees gerust; de typische mijlpalen ontbreken echt niet. Ook aan de sprongetjes is gedacht. Maar daar bovenop wordt je getrakteerd op kaarten die om JOU draaien. Ik vind het fijn. De eerste keer weer met z’n tweeën op stap zonder kind. Van een gestolen uurtje winkelen, ongestoord een hapje eten tot misschien zelfs wel ergens een dansje doen. Dat je waarschijnlijk constant aan thuis dacht, hebben we het niet over. Je was eruit. Zonder kind. Punt. Je wallen van de dag erna kun je trouwens ook vastleggen. 😉 Een setje kaarten kost € 14,99 en is hier te koop.

Oei, ik groei! mijlpaalkaarten

We want more | Een gratis toegift

♥Maak van een bibliotheekbezoek, samen lezen en zingen een echte mijlpaal met deze gratis mijlpaal kaarten.
♥Voor het eerst samen de feestdagen vieren? Leg je kerstmoment of Oud & Nieuw feestelijkheden vast met deze gratis printables

Maak jij gebruik van mijlpaalkaarten voor het vastleggen van mijlpalen?


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond