Home » Alles over geitenmelk als flesvoeding voor baby’s

Alles over geitenmelk als flesvoeding voor baby’s

Meestal wordt flesvoeding gemaakt op basis van koemelk, maar je kunt als alternatief ook kiezen voor opvolgmelk of peutermelk op basis van geitenmelk.

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kindje. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar het geven van borstvoeding is niet altijd vanzelfsprekend. Wat voor de een zo makkelijk lijkt te gaan, gaat voor de ander gepaard met veel pijn en moeite. Je kunt dan ook kiezen voor opvolg- of peutermelk. Meestal wordt flesvoeding gemaakt op basis van koemelk, maar je kunt als alternatief ook kiezen voor opvolgmelk of peutermelk op basis van geitenmelk.

Milde smaak flesvoeding voor je kindje

Van oudsher wordt geitenmelk wereldwijd in veel landen gedronken. Daar zijn geiten zelfs de voornaamste bron van melk. Geitenmelk is goedgekeurd als basis voor babyvoeding, net zoals flesvoeding op basis van koemelk. Kabrita geitenmelk babyvoeding is een Nederlands product en combineert deze Nederlandse geitenmelk met een moderne samenstelling. Hierdoor ontstaat een flesvoeding die mild is van smaak.

Verschil tussen geitenmelk en koemelk

Op het eerste gezicht lijken geitenmelk en koemelk veel op elkaar. Beide melksoorten zijn wit en smaken heerlijk. Het grootste verschil tussen koemelk en geitenmelk is natuurlijk dat koemelk afkomstig is van de koe en geitenmelk van de geit. Hierdoor is de samenstelling van de melk anders, zoals de hoeveelheid vetzuren, eiwitten, koolhydraten en mineralen.

Geur en smaak

Als je zelf wel eens geitenkaas hebt gegeten, dan is de typische geur en smaak je vast opgevallen. Deze geur en smaak wordt vooral bepaald door de vetten die in geitenkaas zitten. Deze vetten worden in Kabrita geitenmelk flesvoeding vervangen door een mix van plantaardige vetten. Je kunt de geur en smaak van Kabrita geitenmelk flesvoeding dan ook vergelijken met de geur en smaak van flesvoedingen op basis van koemelk.

Herkomst

Kabrita geitenmelk flesvoeding wordt gemaakt van de beste kwaliteit Nederlandse geitenmelk. Het bevat dus echte geitenmelk van Nederlandse bodem. De geitenhouders werken volgens strikte richtlijnen om zo de kwaliteit van de melk zo goed mogelijk te waarborgen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar geitenmelk babyvoeding van Kabrita? Ga naar de webshop en bestel direct online! Overleg wel altijd eerst met het consultatiebureau voordat je de voeding van je kindje verandert.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond