Home » Een goede agenda voor werk en privé maakt het verschil | Flow Planners {+kortingscode}

Een goede agenda voor werk en privé maakt het verschil | Flow Planners {+kortingscode}

agenda voor werk en prive

Als ik niet plan gebeurt er niet zoveel. Hiermee is het probleem helder. De oplossing trouwens ook! Mijn week begint tegenwoordig dus al op zondagavond. Dan ga ik, samen met mijn planner, er even voor zitten. Welke blogs wil ik schrijven, wat moet er gebeuren, wie moet er gemaild worden en wat mag ik niet vergeten? Om zowel de blog als de social media van mijn webshop draaiende te houden is het gewoon nodig. En, raad eens, ik vind het nog leuk ook. Een goede agenda voor werk en privé maakt wat mij betreft hierbij het verschil. Ik heb een zwak voor mooie planners en ben dit jaar begonnen in de Flow planner.

Flow Planners; combi tussen persoonlijk en zakelijk plannen

Ook al doet de omslag je misschien anders vermoeden, deze planner moet je niet verwarren met het gelijknamige tijdschrift. De naam is meer een belofte. Een hulpje bij het creëeren van een flow in jouw leven. In theorie leek het een perfecte zakelijke agenda voor mij. Hij is lekker groot, er is ruimte voor urenregistratie, takenlijsten en daarnaast ruimte voor privé taken. Ook mijn visueel ingestelde ik word blij van het gebruikte mint/roze kleurenpalet en de quotes. Ook al komen hier geen zoetsappige zinnetjes het huis in, in mijn planners zijn ze meer dan welkom. Een zie je wel! Een kom op je kan het! Een ga zo door, je bent op de goede weg. Ik hou er van. Je kunt alleen van te voren nog zoveel bedenken en ergens een voorstelling van maken, in de praktijk kan iets toch heel anders uitpakken.

Fijn aan de Flow planner

*Uren- en rittenregistratie
*Met ringband, waardoor hij open blijft
*Elk kwartaal een tip van een professional
*Een signaal dat het weer tijd is voor je btw aangifte
*Doelen stellen
*Persoonlijk en zakelijk jaar vooruit- en terugblik
*Mapje voor bonnetjes
*Maandelijks ruimte om te mindmappen
*Zaterdag en zondagen zijn niet samengevoegd
*Motiverende quotes
*Pasteltinten
*Horizontale indeling

Als ondernemer ben je verplicht om een goede administratie bij te houden. Flow Planners helpt je met de uren- en rittenregistratie hierbij. Hoewel je het meestal zelf kan doen, is het uitbesteden van deze taak aan een boekhouder in Rotterdam bijvoorbeeld een goed idee. Zeker als je een grotere onderneming hebt absoluut het overwegen waard.

Plan your life,
live your plan!

Ik heb de Flow planner nu een week of 3 in gebruik en wil er alvast wel het één en ander over kwijt. Om het maar gezegd te hebben: er zijn onderdelen waar ik op het moment helemaal niks mee doe. Mijn waterinname hou ik niet bij in deze planner. Ik vind het juist leuk om dit soort gewoonten (habit trackers) in mijn bullet journal bij te houden. Ik doe thuis niet de boodschappen dus dat lijstje, evenals de ruimte om een weekmenu kwijt te kunnen gebruik ik niet op de manier zoals Marloes de Jong het ontworpen heeft. Maar de manier om je maanddoelen om te zetten in weektaken en deze weer op te splitsen in dagtaken werkt ontzettend fijn voor mij.

Ik denk graag even na over mijn focus van de week. Ook de algemene doelen van die week schrijf ik op. En het werkt aanstekelijk. Hoe meer je doet, hoe meer je wilt doen. Strepen, doorkrassen en weg er mee. Lukt het toch niet? Dan volgende week beter. Mijn wekelijkse plan sessie is nu echt mijn momentje geworden. Maar er is meer uit te halen: wat kan het mindmappen voor mij doen? Heb ik mijn eerste gestelde doelen behaald? Daar ga ik komende tijd mee aan de slag en kom er graag over een tijdje op terug in een uitgebreidere tweede review.

Wil je deze planner nu al graag hebben? Met de code mamalou krijg je 10% korting!

 

 

De planner heb ik ontvangen in ruil voor mijn mening hierover.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond