Home » 3 Action activiteiten voor een geslaagd kinderfeestje

3 Action activiteiten voor een geslaagd kinderfeestje

Activiteiten voor een geslaagd kinderfeestje

Gisteren vierde het meisje dat mij mama maakte alweer haar vierde verjaardag. Ter voorbereiding op haar feestje liep ik een rondje Action voor wat laatste minuut aankopen. Ik stuitte hierbij op wat leuke artikelen die ik graag even wil delen. Het zijn eigenlijk superleuke activiteiten voor een geslaagd kinderfeestje!
 

Speurtocht

 
Een speurtocht kun je natuurlijk zelf bedenken en uitzetten. Maar voor €0,50 kun je deze kant en klare eigenlijk niet laten schieten.
 

Inhoud verjaardagsfeest Speurtocht

 
Draaiboek
6 Uitdeelzakjes
12 Pijlen
12 Opdrachtkaartjes
Touw
 
speurtocht doosje action
 

Selfiestokjes

 
Elke dag ben ik mijn telefoon wel even kwijt. Foto’s en selfies maken is de nieuwe hobby van Mila. Al heeft ze er geen idee van hoe het heet, de selfiestand weet ze moeiteloos te vinden. Dus hoe fijn is het dat Sinterklaas ook de weg naar Action wist te vinden?! Omdat ze ook jarig was, wilden we het schoen zetten nog even uitstellen, maar het Sinterklaas journaal maakte dat een soort van onmogelijk. De goedheiligman liet een wegwerpcamera achter en de selfiestoktjes met als boodschap dat het voor haar verjaardagsfeestje was. En voor €0,69 heeft hij zich aan de stokjes geen buil gevallen.
 

Inhoud

 
12 selfiestokjes
 
Activiteiten voor een geslaagd kinderfeestje
 

Fashion partijtje

 
Welk meisje houdt er niet van opmaken en tutten? Ok ok, die zijn er wel, maar de meeste zullen dit activiteiten doosje wel waarderen. Het draaiboek zit namelijk vol met spelletjes zoals het chocolade verkleed en eetspel, het snoeppot raadsel en leuke knutsel ideeën. En ook wel een rondje opmaken natuurlijk.
 

Inhoud Fashion Partijtje

 
Draaiboek
6 Uitdeelzakjes
6 Papieren kroontjes om te versieren
en ook 6 Papieren modellen medailles
 
fashion partijtje een van van de leuke activiteiten voor een geslaagd kinderfeestje
 
De speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het fashion partijtje voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Ik was gefocust op mijn meisje vandaar al het roze geweld. Er zijn echter ook doosjes gericht op kleine mannetjes.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond