Home » 7x coronaproof traktaties voor op school

7x coronaproof traktaties voor op school

Scholen zijn niet meer zo happig op traktaties nu met alle corona maatregelen. Het liefst moet alles ingepakt zijn. Iets zelf bakken is al helemaal niet mogelijk. Daarom heb ik voor jullie zeven leuke coronaproof traktaties opgezocht.

7x coronaproof traktaties voor op school

1. Badeendje met tekst

Een feestje vier je toch zeker niet in je eentje? En zeker niet in deze tijd. Ik vind hem vooral leuk voor de wat jongere kinderen. Zo kocht ik bij de Wibra een zak met 8 badeendjes voor €2,50. Op de computer maakte ik er een leuk kaartje bij met de tekst: Een feestje vier je niet in je een(d)tje. De juffen vonden het een geweldig idee en ook de kinderen vonden de eendjes erg leuk. Coronaproof en toch leuk!

2. Maak stoere piraten van bananen

Fruit dat je kunt schillen is zeker coronaproof. Zo kun je van bananen piraten maken, maar je kunt natuurlijk ook mandarijnen of sinaasappels gebruiken. Bij de bananen tekende ik met watervaste stift een gezichtje en vouwde er een servet omheen dat een sjaaltje moest voorstellen. Super leuk en super makkelijk!

7x  coronaproof traktaties voor op school

3. Koek als bootje

Het enige wat je nodig hebt zijn koeken, gekleurd papier en saté prikkers. Met het gekleurd papier maak je een mast. Op de mast kan je een tekst zetten of een piratenlogo. De saté prikker steek je door het papier en in de koek. En klaar is je bootje! Wil je echt uitpakken? Online zijn er ook hele vouwpakketten te vinden. Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat.

7x  coronaproof traktaties voor op school

4. Chips blijft favoriet

Geen tijd en toch iets kiezen dat iedereen lekker vindt? Ga voor chips. Bijna ieder kind wordt daar bij van. Chips is makkelijk en het scheelt een hoop tijd. Wil je er toch nog iets persoonlijks van maken, kies dan voor een wikkel. Versier een stuk papier met een tekst, maak een snee in het midden en doe het zakje erin. Heb je toch net even iets anders dan het gewone zakje chips.

5. Traktatiezakjes met lekkers

Je hebt doorzichtige zakjes, maar ook zakjes met een leuke opdruk. Vul de zakje met lekkers, leuke kaartje eraan en je bent klaar. Let op dat je het zakje met voorverpakte snoepjes vult. Van Haribo uitdeelzakjes doen het altijd goed!

6. Niet-eetbare cupcakes maken (met lekkers)

Op de website van ladylemonade kwam ik deze gave tip tegen. Koop muffin cupjes, stop daar iets voorverpakt lekker in en leg daar bovenop dotjes watten. Knip een leuk gekleurd rietje door midden en stop die tussen de watten. Bovenop het rietje plak je geel crêpe papier waardoor het op een kaarsje lijkt. Maak de cupcake af door er wat confetti overheen te doen en klaar is je traktatie!

7. Maak voor iedereen een sleutelhanger

Afgelopen jaar heb ik voor de verjaardag van mijn zoon sleutelhangers gemaakt. Elk kind kreeg zijn eigen sleutelhanger met naam. Bij de Action en Wibra vind je genoeg spulletjes die kan gebruiken. Het is even een werkje, maar zowel de juffen als de kinderen vonden het een leuke traktaties. De meeste kinderen hebben het zelfs nog aan hun tas hangen! Origineel en coronaproof!

Like it? Pin it!

Scholen zijn niet meer zo happig op traktaties nu met alle corona maatregelen. Daarom heb ik voor jullie zeven coronaproof traktaties opgezocht.


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond