Home » 6 redenen waarom de Samsung Galaxy S21 jouw nieuwe telefoon moet worden

6 redenen waarom de Samsung Galaxy S21 jouw nieuwe telefoon moet worden

Net zoals ieder jaar, heeft Samsung weer een nieuw vlaggenschip in de aanbieding wat betreft smartphones: de Samsung Galaxy S21.

Net zoals ieder jaar, heeft Samsung weer een nieuw vlaggenschip in de aanbieding wat betreft smartphones: de Samsung Galaxy S21. Het is om verschillende redenen weer een pareltje geworden. We geven zes redenen waarom de Samsung Galaxy S21 jouw nieuwe telefoon moet worden.

Betaalbaar vlaggenschip

Samsung heeft er voor de verandering voor gekozen om haar vlaggenschip deze keer niet in de allerhoogste prijscategorie te plaatsen. Daarvoor zijn een aantal concessies gedaan, zoals het feit dat de achterkant van het toestel van plastic is, maar geen daarvan is heel erg hinderlijk. Met de Samsung Galaxy S21 koop je dus een smartphone met uitstekende specificaties voor een enigszins redelijk bedrag.

8K videokwaliteit

Samsung neemt met de S21 de volgende stap wat betreft het filmen met de camera’s van de telefoon: het is nu mogelijk om in ultrahoge hoge 8K resolutie te filmen. Dat is hogere kwaliteit dan in de bioscoop. Dat betekent ook dat je in het eventueel nabewerken van je video vier keer digitaal kunt inzoomen en alsnog HD-kwaliteit overhoudt.

Grote accu

Vind jij het ook zo irritant als je dag niet doorkomt op één volle accu? Daar heeft Samsung rekening mee gehouden: met een batterij van 4000mAh heeft de S21 een grotere accu gekregen dan zijn voorganger. Die kan supersnel én draadloos opgeladen worden. Let op: het toestel wordt zonder oplader geleverd.

Net zoals ieder jaar, heeft Samsung weer een nieuw vlaggenschip in de aanbieding wat betreft smartphones: de Samsung Galaxy S21.

Handzaam

De laatste jaren lijkt de trend alleen maar te zijn om steeds grotere smartphones te maken. Niks mis met een mooi groot scherm natuurlijk, maar als het toestel niet goed in de hand ligt omdat het te groot is, gaat dat ten koste van het gebruiksgemak. Daarom is Samsung bescheiden gebleven met de S21 door het toestel ‘slechts’ een 6,2 inch-beeldscherm te geven.

Stemontgrendeling

Voor het vergrendelen en ontgrendelen van je telefoon werden alle verschillende soorten biometrie toegepast: vingerafdrukontgrendeling, gezichtsherkenning en iris scans. Samsung heeft hier nu een nieuwe optie aan toegevoegd: stemontgrendeling. Je kunt je telefoon dus opdragen om te ontgrendelen, en dan gebeurt het nog ook.

5G

De Samsung Galaxy S21 ondersteunt 5G voor mobiele data. Als jij dus die stap wilt maken naar nóg sneller mobiel internet, dan is de S21 een passend toestel daarvoor. Dit maakt de S21 ook meteen een toekomstbestendige smartphone.

Allemaal goede redenen om voor de Samsung Galaxy S21 te kiezen dus wanneer het tijd is om een nieuwe smartphone te nemen. De kans is klein dat je erdoor teleurgesteld zult worden!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond