Home » 5 toffe items voor een winterproof woonkamer

5 toffe items voor een winterproof woonkamer

Ik kan uren bezig zijn met het rondneuzen op internet naar interieur items. Ik kwam uit bij 5 items die passen in een winterproof woonkamer.

Ik ben zo iemand die het heerlijk vindt om het interieur een keer in de zoveel tijd te veranderen. Dan staat de bank ineens aan de andere kant van de kamer en de bedden in een andere hoek op de slaapkamer. Heerlijk vind ik het om met de inrichting bezig te zijn! Helemaal als ik mezelf een interieur item cadeau mag doen omdat er een nieuw seizoen aangebroken is. Ik kan uren bezig zijn met het rondneuzen op internet naar toffe interieur items. Ik kwam uit bij 5 items die perfect passen in een winterproof woonkamer.

De hangstoel

Ik begin gewoon meteen met mijn favoriet: de hangstoel. Die kan perfect in de woonkamer ’s winters, en als je wil plaats je hem in de zomer lekker in de tuin. Bijvoorbeeld op een overdekt terras of onder de veranda. Dat geeft een tuin meteen een relaxte sfeer, vind ik. Maar goed, voor in huis past een hangstoel ook perfect en het voordeel is dat je hem dus het hele jaar rond kunt gebruiken op deze manier. Een hangstoel is heerlijk om in te relaxen of een boekje te lezen, niet alleen voor jezelf maar ook voor de kinderen. Hij staat in ieder interieur, het enige wat je nodig hebt, is voldoende plek.

Een boom kapstok

Een kapstok die niet alleen op de gang past, maar ook in de woonkamer of een andere plek in huis; dat is de boom kapstok. Je hebt hem in allerlei soorten en maten, maar ik vind deze sjieke zwarte versie wel erg mooi. Je kunt er decoratie aan hangen, zoals houten kralen of een mooie plaid.

Vloerkleed

Vloerkleden, zoals bijvoorbeeld te vinden bij OTTO, maken iedere ruimte warm. Heb je een koude vloer, dan kies je voor een groot vloerkleed. Voor in een woonkamer kun je ook een mooi rond kleed kiezen, zodat het wat speelsers oogt allemaal. Hoogpolige vloerkleden zijn prachtig en voelen lekker zacht aan. Maar houd er wel rekening mee dat hier ook meer vuiligheid in kan komen en ze lastiger schoonhouden zijn dan een laagpolig vloerkleed.

Ik kan uren bezig zijn met het rondneuzen op internet naar interieur items. Ik kwam uit bij 5 items die passen in een winterproof woonkamer.

Decoratieve trap

Wat de laatste jaren enorm populair is, is een houten trap in je woonkamer. Het is gewoon een prachtige eyecatcher voor in je huis, waar hij ook staat. Hang op enkele treden een mooi groen plantje en een plaid, en zo krijg je een prachtig winters hoekje. Maak het hoekje af met mooie kussentjes of een houten krukje erbij en klaar ben je!

Tafellamp

Een tafellamp is eigenlijk gewoon een kleine lamp die je op tafel kunt plaatsen. Het fijne aan een tafellamp is wat extra licht, wat we tijdens deze donkere dagen allemaal wel kunnen gebruiken. Daarnaast staat het ook enorm gezellig, ook al staat hij niet aan. Je hoeft er overigens ook niet een felle lamp in te draaien; ga juist voor een zwakker licht, zodat het meer een sfeerlicht wordt in plaats van een praktisch licht.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond