Home » 5 leuke gelegenheden om een kaart naar een vriendin te sturen

5 leuke gelegenheden om een kaart naar een vriendin te sturen

Je beste vriendin verdient het om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Hoe doe je dat beter dan met een persoonlijke kaart?

Je beste vriendin verdient het om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Hoe doe je dat beter dan met een persoonlijke kaart? Het sturen van kaarten is een simpele en leuke manier om te laten zien dat je aan iemand denkt. Of het nu om iets kleins gaat of om een grote mijlpaal, er zijn genoeg redenen om een kaart te sturen. In deze blog geven we je 5 leuke gelegenheden om een kaart naar je vriendin te sturen.

1.      Getrouwd

Is je vriendin getrouwd? Een knuffel of een bloemetje is altijd een goed idee, maar er is niets mooiers dan een kaart met een persoonlijke boodschap. Schrijf op de kaart hoeveel je van haar houdt of wat je zo fijn vindt aan de vriendschap tussen jullie. Of ze nu 1 jaar getrouwd is of al 10 jaar, er is niks beters dan jouw support en liefde voor haar te uiten.

2.      Nieuwe baan

Een nieuwe baan is vaak een spannende leuke gelegenheid. Tijdens zo’n gebeurtenis verandert er veel. Misschien is het zo dat je vriendin opnieuw moet leren omgaan met bepaalde zaken, of dat ze meer verantwoordelijkheid op zich neemt. Een leuke kaart kan er voor zorgen dat ze zich positief blijft voelen.

3.       Verjaardagskaart

Een verjaardagskaart is misschien wel de meest voorkomende gelegenheid om een kaart te sturen. Maar dat betekent niet dat deze gelegenheid minder leuk is. Zet in de verjaardagskaart hoe blij je bent dat jullie bevriend zijn, wat je haar allemaal wenst in het nieuwe jaar of hoeveel je uitkijkt naar alle leuke momenten die nog gaan komen.

4.      Zwangerschap

Is je vriendin in verwachting? Aanstaande moeders kunnen wel wat liefde en aandacht gebruiken in zo’n spannende tijd. Schrijf op de kaart hoe blij je voor haar bent en laat weten dat je altijd voor haar klaar staat. Elke moeder in spé wordt blij van een persoonlijke kaart met een lieve boodschap.

5.      Gewoon zomaar

Soms is er geen echte reden nodig om een kaart te sturen naar je vriendin. Stuur haar gewoon een kaart omdat je aan haar denkt of omdat je haar wil laten weten hoe belangrijk ze voor je is. Het is een simpel gebaar dat haar dag maakt.

Het sturen van kaarten voelt misschien een beetje als een ouderwetse manier van communiceren, maar niets is minder waar. Het is juist een mooie manier om dierbaren te laten zien dat je om ze geeft.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond