Home » 5x ideeën om de 50-jarige Sarah of Abraham verrassen!

5x ideeën om de 50-jarige Sarah of Abraham verrassen!

50 jaar: een echte mijlpaal! Meestal wordt het feestje voor een Sarah of Abraham groots gevierd. In deze blog 5 tips om Sarah of Abraham te verrassen.

50 jaar: een echte mijlpaal! Meestal wordt het feestje voor een Sarah of Abraham groots gevierd. Ben jij op zoek naar manieren om de Sarah of Abraham te verrassen? Dan hebben wij 5 feestelijke tips voor je!

1. Een mega Sarah of Abraham in de voortuin!

Het blijft een van de leukste manieren om de kersverse Sarah of Abraham eens even lekker in de kijker te zetten: een mega grote Sarah of Abraham! Een opblaas Sarah huren is vooral ook heel leuk bij diegenen die het een beetje lastig hebben met hun leeftijd. Die het liefst niet vertellen welke leeftijd ze bereikt hebben. Extra leuk om dan zo’n mega grote opblaas Sarah of Abraham in de voortuin te plaatsen. Zo kan de hele buurt zien dat er toch écht een 50-jarige in huis woont!

2. De Sarah of Abraham pop

Tsja, deze traditie is al jaren oud maar blijft onmisbaar. Een in elkaar geknutselde Sarah of Abraham, vaak met een leuke spreuk die perfect past bij de jarige job. Verkijk je er trouwens niet op, want het is nog behoorlijk lastig om zo’n pop een beetje goed aan te kleden en neer zetten. Meestal komt het neer op zo’n uitgezakte pop die bijna van z’n stoel afglijdt. Dus ben je niet zo creatief met dit soort dingen? Dan zou ik lekker veilig terugvallen op de opblaas Sarah! 😉

3. Surprise party!

Wil je de jarige Sarah of Abraham flink verrassen? Organiseer een surprise party! Met lekker weer kun je het wellicht in de tuin organiseren, maar ook een zaaltje huren is natuurlijk een goede optie. Vaak heb je dan ook een bar erbij en koffie/drank die je kunt afhuren, dus dan heb je wat minder ‘gedoe’.
Vaak willen vrienden of familieleden ook nog wel een stukje opvoeren voor de jarige Sarah of Abraham, dus houdt hier rekening mee in je planning. Als je de touwtjes echt in handen wil houden, zet je in de uitnodiging de vraag om jou even op de hoogte te brengen als iemand een stukje wil doen. Op die manier kun je een tijdsplanning maken.

4. Klein maar fijn

Geen mogelijkheid voor een feestje? Dan kun je de jarige job natuurlijk ook aan huis verrassen met de familie of vrienden. Natuurlijk kun je met je vriendengroep aan de deur ‘happy birthday’ komen zingen, maar een beetje meer moeite doen voor de Sarah of Abraham mag toch ook wel! Maak daarom een persoonlijk lied! Verzin een tekst op een bestaand lied, met quotes die perfect passen bij de jarige. Mochten je met enkele personen komen zingen, dan kun je wellicht de karaoke versie van het lied op de achtergrond aan zetten tijdens het zingen. Maar als je met 10 personen of meer bent, dan heb je dat karaoke deuntje vast niet nodig!

5. Een spandoek

Wil je de jarige Sarah of Abraham eens even lekker voor de gek houden? Verzin dan een spreuk die je groot op een spandoek verft of schrijft. Hang het spandoek aan de gevel of plaats het in de tuin, natuurlijk wel zodat iedereen die langs komt het goed kan lezen. Heeft de jarige job wel een beetje humor? Houd je dan vooral niet in: De spreuk mag gerust een tikkeltje grof zijn, zolang hij ook maar grappig is!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond