Home » 3x de leukste ideeën voor een geboorte aankondiging in huizen zonder tuin

3x de leukste ideeën voor een geboorte aankondiging in huizen zonder tuin

Is er een kleine op komst? Dan wil je de buurt natuurlijk laten weten wanneer het zo ver is! Of wellicht kom je op deze blog uit als vrienden of familie van de mama-to-be en wil je haar graag verrassen met een geboorte aankondiging. Maar dat gaat natuurlijk net wat lastiger wanneer je geen geboortebord in de tuin kunt plaatsen. Maar wees gerust: Wij hebben de drie állerleukste tips voor een geboorte aankondiging bij huizen zonder tuin voor je!

1. Een geboortevlag

We trappen dit rijtje af met de geboortevlag. Je kunt een geboortevlag kopen die speciaal gemaakt is voor in een vlaggenmast, maar dan moet die natuurlijk wel voor je huis staan. Is dat niet het geval, dan kun je beter gaan voor een vlag die je tegen de gevel kunt hangen of een raamvlag. De raamvlag heeft speciale zuignappen zodat je hem aan het raam kunt laten hangen, maar mocht je hem toch liever in een vlaggenmast hangen, dan kan dat ook. Als je hem inderdaad wel aan een vlaggenmast hangt, is het ook wel heel erg leuk om het af te maken met een witte geboortewimpel!

Op de meeste geboortevlaggen van de vlaggenclub.nl staat een mooie ooievaar afgebeeld met een kindje in een doek. Je kunt kiezen uit een roze of blauwe achtergrond. Ook zijn er onder andere vlaggen met de tekst ‘it’s a girl’ of een vrolijke geboortevlag met diertjes. Echt heel leuk en origineel voor een huis of appartement waar je geen tuin hebt en waar je dus geen geboortebord kwijt kunt.

Helemaal leuk als je de gevel of het balkon afmaakt met afzetlint met de tekst ‘hoera een jongen’ of ‘hoera een meisje’!

2. Een raamsticker

Je kunt ook kiezen voor een geboorte raamsticker. Ook hierbij heb je geen voortuin nodig om toch aan de buurt te kunnen showen dat je kleine jongen of meisje geboren is. Op internet vind je letterlijk duizenden geboorte raamstickers die je eventueel ook kunt laten personaliseren. De keuze is reuze dus!

Let er wel goed op dat je een goede kwaliteit raamsticker bestelt, zodat je niet uiteindelijk met een vervelende plaklaag op je raam blijft zitten wanneer je de sticker weer van het raam wil verwijderen.

Versier eventueel het raam nog met leuke geboortevlaggetjes of speciale geboorteslingers van de Vlaggenclub.nl en je feestelijke raam is helemaal compleet! Zo vind je er bijvoorbeeld hele leuke romper-vlaggenlijnen, in plaats van de klassieke vlaggetjes.

3. Geboorte raambord

Tot slot heb je nog de geboorte raamborden. Wellicht heb je er nog nooit van gehoord, maar eigenlijk zijn ze vergelijkbaar met de ’te koop’ verkoopborden die je wel eens zit op het raam van een huis of appartement zonder tuin. De geboorte raamborden werken precies hetzelfde, maar zien er gelukkig véél leuker uit dan zo’n te koop bord!
Je kunt een geboorte raambord als je wil ook laten personaliseren met de naam en geboortedatum, maar je kunt ook voor een algemeen bord gaan.
Het bord plak je met speciale dubbelzijdige tape op de buitenkant van het raam.

Tot zover onze drie tips voor een geboorte aankondiging voor huizen zonder voortuin of appartementen. Super handig, want er komt geen timmerman aan de pas en je hebt ook geen gedoe met zware geboorteborden in de grond plaatsen. Ideaal én het ziet er super leuk uit!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond