Home » 3x lekker ontspannen met je partner

3x lekker ontspannen met je partner

Ben jij toe aan een beetje quality time met je partner? Heel goed dat je jezelf en je partner deze tijd gunt om te ontspannen en te genieten samen

Ben jij toe aan een beetje quality time met je partner? Heel goed dat je jezelf en je partner deze tijd gunt. Niets zo belangrijk dan tijd en aandacht geven aan elkaar en door de hectische tijd kan dit er nogal eens bij inschieten. In deze blog geef ik je drie tips om lekker te ontspannen met je partner.

1. Samen lekker de natuur is

Als jullie echt even tijd voor elkaar willen maken, dan is een nachtje of weekendje weg samen echt een aanrader. Echt even tijd voor elkaar en voor niets anders. Ik zou willen adviseren om dan ook niet samen alsnog naar een druk vakantiepark te gaan, maar naar een rustige plek, lekker met z’n tweetjes. Perfect geschikt hiervoor zijn de natuurhuisjes. Een natuurhuisje staat garant voor een prachtige, natuurrijke omgeving. Verder kun je eigenlijk kiezen wat je wil: van natuurhuisjes waar je echt back to basic gaat tot en met de natuurhuisjes waar je kunt genieten van luxe voorzieningen. Maar dus wel altijd lekker in de natuur. En dat laatste is zo belangrijk, want de natuur kan je echt helpen om te herstellen en tot rust te komen. Na een lekkere bos- of strandwandeling is je hoofd vaak leger, ervaar je meer energie en positiviteit en minder onrust. Geen gek idee dus om lekker met elkaar een weekendje weg te gaan in de natuur van Nederland!

2. Speel samen een spelletje

Misschien heb je niet de mogelijkheid om samen een nachtje weg te gaan. Geen probleem, want ook thuis is er genoeg ruimte om te werken aan die quality time samen. Laat bijvoorbeeld die televisie of computer eens uit als de kinderen in bed liggen, en pak in plaats daarvan een spelletje erbij. Er is vast een spel dat jullie beide graag spelen, of misschien houden jullie wel van escape rooms en ga je voor een escape room die je thuis kunt spelen (die zijn er genoeg namelijk!). Of, als jullie niet zo van de spellen zijn, pak eens een puzzel erbij! Tijdens het puzzelen kun je ook lekker je hoofd leegmaken en samenwerken aan die puzzel, ondertussen lekker kletsen over van alles en nog wat.
Vergeet natuurlijk niet jullie zelf ook te verwennen met een lekker hapje en drankje erbij en de avond is compleet!

3. Letterlijk samen ontspannen

Je voelt hem misschien al aankomen: ga samen eens naar een wellness center. Lekker tot rust komen in de sauna, hottub en warme baden. Misschien maken jullie het wel helemaal compleet met een heerlijke massage erbij? Het mooie van dit uitje is dat je het zelfs overdag kunt plannen, als de kinderen naar school zijn bijvoorbeeld. Zo hoef je geen oppas te regelen om toch een geweldige ochtend samen te hebben.
Mocht je naakt in een spa met andere mensen ongemakkelijk vinden, zoek dan eens bij jou in de buurt naar een wellness die badkleding-dagen heeft. Er zijn namelijk veel wellness centers die bepaalde dagen in de week een badkleding-dag heeft.

Geniet van elkaar! En heb jij zelf nog een goede tip? Deel hem hieronder in de reacties.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond