Home » 3 tips voor een spannende relatie

3 tips voor een spannende relatie

Vele van ons kennen het gevoel wel: In het begin van je relatie is alles nieuw en spannend. Maar na verloop van tijd verdwijnt de romantiek

Vele van ons kennen het gevoel wel: In het begin van je relatie is alles nieuw en spannend. Maar na verloop van tijd verdwijnt de romantiek en de spanning, en denk je bij jezelf: is dit het nu? Hoe houd je de liefde en spanning levend? Geen zorgen, wij hebben drie hele fijne tips voor je!

1. Communiceer met je partner

Het is belangrijk om met je partner te kunnen praten over wat je leuk vindt en wat niet. Misschien vind je het spannend om iets nieuws uit te proberen in bed, of wil je meer aandacht van je partner. Maar zolang jij je partner niet vertelt wat je wil, kom je er ook niet achter of je partner misschien ook wel juist open staat voor nieuwe dingen. Praten over je wensen en verlangen is enorm belangrijk, en ook al voelt het misschien ongemakkelijk of lastig om erover te beginnen, het is wel de eerste stap naar nieuw leven blazen in je relatie.

2. Blijf avontuurlijk

Als je de spanning in je relatie wilt houden, is het belangrijk dat je elkaar blijft verrassen. Plan dus regelmatig een leuk uitstapje of avondje uit. Maar ook thuis: verras je partner om de zoveel tijd echt eens, bijvoorbeeld met een nieuw lingeriesetje of een erotisch getinte film.
Laat ook aan je partner weten dat je bereid bent om iets nieuws te proberen, als je dat graag wil. Misschien wil je partner dit wel, maar denkt hij dat jij hier niet voor open zult staan.

3. Gebruik seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn niet alleen leuk, ze kunnen ook een goede aanvulling zijn op een spannende en seksuele relatie. Experimenteer bijvoorbeeld eens met een vibrator of een ander seksspeeltje, en ontdek of je partner dit ook leuk vindt. Gebruik maken van vibrators klinkt misschien een beetje vreemd in het begin, maar jullie seksleven kan er juist een boost door krijgen! Ook andere seksspeeltjes zoals een dildo kun je eens naar kijken, om te ontdekken wat nu eigenlijk bij je past. Je hoeft niet alles zelf uit te proberen, je kunt ook gewoon online kijken naar reviews van anderen en zo uitkomen bij de beste dildo.

Maar waar het op neer komt: laat je fantasie de vrije loop, en je zult merken dat je relatie nog spannender wordt!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond