Home » 3 tips om cadeaus in te pakken

3 tips om cadeaus in te pakken

3 tips om cadeaus in te pakken

Heb je een verjaardag of een feestje van iemand? Dan wil je hier uiteraard niet met lege handen aankomen. Daarom nemen veel mensen en cadeau mee. Als je het cadeau geeft, wil je niet dat de ontvanger direct ziet wat het is. Daarom pak je het cadeau in. Dit kun je in de winkel laten doen waar je het cadeau gekocht hebt. Heb je het product online besteld? Of heb je er niet aan gedacht het in te laten pakken? Dan zit er niets anders op dan zelf aan de slag te gaan. Uit ervaring weten wij dat veel mensen worstelen met het inpakken van cadeaus. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij geven jouw hier namelijk 3 tips om cadeaus in te pakken.

1. Verpak cadeaus in papier

Wanneer we het hebben over een cadeau verpakking denken veel mensen direct aan cadeaupapier. Begrijpelijk, want de meeste mensen verpakken hun cadeaus in papier. Daarom hebben veel Nederlanders wel een rolletje van dit papier in huis. Handig, want je kunt zo altijd snel een cadeautje inpakken. Je kunt cadeaus ook op andere manieren verpakken, maar de meeste mensen vinden dit al snel te veel moeite.

Je kunt ervoor kiezen een cadeau te verpakken in een standaard cadeaupapier. Wil je het pakje net wat meer uitstraling geven? Kies dan voor kartonachtig cadeaupapier. Op deze manier kun je het cadeautje bijvoorbeeld voorzien van een persoonlijke boodschap. Is het cadeau bedoeld voor een speciale gelegenheid, zoals Sinterklaas of Valentijnsdag? Kies dan voor speciaal cadeaupapier.

2. Knutsel zelf een verpakking in elkaar

Veel Nederlanders verpakken hun cadeaus in cadeaupapier. Hierdoor wordt dit al snel gezien als een standaard cadeau verpakking. Wil je weleens iets anders? Of lijkt het je leuk om een persoonlijk tintje te geven aan een cadeau verpakking? Dan kun je er zelf eentje in elkaar zetten. Als je enigszins creatief bent aangelegd, is dit ongetwijfeld geen probleem.

Als creatief persoon heb je vast en zeker wel een aantal ideeën om zelf een cadeau verpakking in elkaar te knutselen. Knutsel je vaak? Dan is de kans bovendien groot dat je verschillende materialen in huis hebt en dat is ideaal voor het maken van een cadeau verpakking. Zo kun je bijvoorbeeld touw en lint gebruiken, maar ook stickers of verschillende kleuren en soorten tape. Door zelf een cadeau verpakking in elkaar te knutselen, maak je hem helemaal zoals je zelf wilt. Bovendien verras je de ontvanger hierdoor waarschijnlijk nog meer dan met een standaard cadeau verpakking.

3. Koop een kant-en-klare cadeau verpakking

Ben je zelf niet bepaald creatief? Of heb je geen zin om (veel) tijd te steken in het maken van een leuke cadeau verpakking? Geen probleem, want ook dan kun je jouw cadeau toch op een leuke manier inpakken. Je kunt tegenwoordig namelijk ook cadeau verpakkingen kopen. Denk niet dat dit allemaal standaard verpakkingen zijn. Nee, want je kunt namelijk een persoonlijk tintje geven aan een cadeau verpakking. Zo kun je deze bijvoorbeeld voorzien van een leuke foto of een speciale tekst. Zoek je nog een persoonlijke cadeau verpakking? Dan ben je bij Mijnbonbox aan het juiste adres. Zij helpen jou in drie eenvoudige stappen aan een persoonlijke cadeau verpakking.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond